KONTAKT

Če imate vprašanje, nas kontaktirajte. Veseli bomo vašega klica ali sporočila 🙂

Varh, Vesna Arh, s.p.
Jereka 19
Bohinjska Bistrica, 4264
Slovenija
POŠLJITE NAM SPOROČILO – v sporočilu obvezno navedite svoj e-mail ali telefonsko številko

izdelava spletne strani: VARH, Vesna Arh, s. p.
https://www.bohinjvarh.com/
ID za DDV: SI61745723

REŠEVANJE SPOROV Skladno z zakonskimi normativi Varh, Vesna Arh, s.p. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.
Trgovec in uporabnik (kupec) kot udeleženca v elektronskem poslovanju medsebojno priznavata veljavnost elektronskih sporočil na sodišču. Za te Splošne pogoje poslovanja in za vse spore med Trgovcem in uporabnikom (kupcem) velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo kateregakoli drugega prava.
Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

POLITIKA ZASEBNOSTI Kaj so piškotki?
Piškotki so tekstovne datoteke, ki na našem strežniku prepoznajo vaš računalnik. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu na spletno stran.
Zakaj uporabljamo piškotke?
Piškotki omogočajo, hitrejšo in enostavnejšo interakcijo med uporabnikom in spletnim mestom. Lahko se jih uporablja tudi za Google Analytics.

Piškotki, uporabljeni na strani ​
Storitev      Ime piškotka  Namen  Trajanje
Google Analytics,_utma            2 leti
                 _utmb           30 min
                 _utmc  statistika ogledov, do konca seje
                 _utmz          6 mesecev
Onemogočanje piškotkov
Če piškotkov ne želite shraniti, jih lahko onemogočite. Navodila za onemogočanje piškotkov v izbranem brskalniku:

Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9

%d bloggers like this: