APARTMA

Pri Bregarju
KJE SE NAHAJAMO

Apartma ** se nahaja v Bohinju, v Zgornji bohinjski dolini, v vasici Jereka, na nadmorski višini 623 m. V neposredni bližini je Triglavski narodni park. Med pokošenimi travniki, na sončni lokaciji in na robu vasice, se boste lahko sprostili in pozabili na vsakdanje skrbi. Okolico in vrednote Triglavskega narodnega parka lahko raziskujete z avtom, peš ali s kolesom. Iz Jereke vodi veliko poti do znamenitosti, do bližnjih gora, celo do našega očaka Triglava.

OPIS

Apartma za 4 osebe (+1) je velik 80 m2 in obsega kuhinjo, dnevno sobo, eno spalnico, kopalnico in WC.  V spalnici se nahajata zakonska postelja (190 x 200) in pograd. V dnevni sobi se nahajajo kmečka peč, sedežna garnitura, raztegljiv kavč, klubska miza, omare in TV. 

PONUDBA

Oprema za pripravo čaja/kave, radio, hladilnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, pralni stroj, ogrevanje, satelitski programi, TV z ravnim zaslonom, zaseben vhod, grelnik vode, kuhinjska posoda, mreža proti komarjem, garderoba ali omara, pečica, kuhalna plošča, opekač kruha, aparat za kavo. V ceno je vključeno: posteljnina, brisače, milo za roke, gel za tuširanje, WC papir, uporaba pralnega in pomivalnega stroja (pralni in pomivalni prašek priskrbite sami) Voda iz pipe je pitna. Celotna enota se nahaja v pritličju. V zgradbi se nahaja zasebno stanovanje; apartma ima lasten vhod; pripada mu eno brezplačno parkirno mesto. Brezplačno lahko koristite tudi teraso in vrt, žar, WiFi.

PRAVILA

Kajenje je v apartmaju prepovedano! Od 22:00 do 7:00 morata biti v apartmaju mir in tišina. Prihodi – odhodi Prihodi so predvideni po 16:00. Pred prihodom je potrebno vsaj uro prej poklicati na tel. št. +386 41234527, zato da vas osebje pričaka. Ključe prevzamete na naslovu: Jereka 19 Pozne prihode je potrebno najaviti vsaj dan prej. Bolj zgoden prihod je možen le, če je apartma zjutraj prost. Odhodi so predvideni do 10:00. Kasnejši odhod je možen po predhodnem dogovoru, a le v primeru, če je apartma prost.

KONTAKT

Varh, Vesna Arh, s.p.
Jereka 19
4264 Bohinjska Bistrica
telefon: 00386(0)41234527
e-pošta:  arh.vesna@gmail.com

izdelava spletne strani: VARH, Vesna Arh, s. p.
https://www.bohinjvarh.com/
ID za DDV: SI61745723

%d bloggers like this: